Yvonne mobil

Välkommen till en mysig eftermiddag i vackra Silvagärde.
Vi kommer att meditera bland hästarna. Det finns möjlighet att prova på Frigörande Målning med mig. Du kan ta med din hund, Matilde erbjuder en kort djurkommunikation och så kommer hon att berätta om sina fotoshoot. Hannu kommer att ge korta mediala budskap. En spännande eftermiddag.
Vi bjuder på fika och umgås i den vackra gårdsmiljön. Kostnaden är 300 kr och tiden är 14.00-16.30
Anmäl dig till kontakt@yvonneroobol.se eller 0707-204877. Hjärtligt välkommen!

Läs hela inlägget »

Vår nästa kurs i Personlig utveckling, intuition och medialitet som omfattar 3 helger, med start den 25-26/8 och de två andra helgerna är 29-30/9 och 27-28/10. Du som är intresserad av att utveckla dig själv, din intuition och din medialitet - då är detta en kurs för dig. Kursen innehåller intuitiva övningar, meditationener och kreativitet. I gruppen ges tid för samtal och reflektioner. Välkommen till Gisselstad 110, Vessigebro

Läs hela inlägget »

Tisdagen den 29/5 är det fullmåne. Vi träffas kl 19.00 i Silvagärde utanför Ullared. Priset är 200 kr och jag bjuder på fika och frukt efter meditationen. Varm välkomna att kontakta mig på 0707-204877 eller kontakt@yvonneroobol.se om du vill komma.

Läs hela inlägget »

Denna lördagseftermiddag tillbringar vi i vår vackra trädgård. Jag gör en Healingmeditation och efter den ger Hannu mediala budskap, prova på frigörande målning för den som vill. Det ges tid för reflektion och frågor. Vi bjuder på fika och frukt. För dig som vill delta kostar det 300 kr. Varmt välkomna!

Läs hela inlägget »

Följ med på en härlig resa till Sarek 11/8-17/8,
Vi utgår från Stora Sjöfallet där helikopter tar oss ut i naturen. Vi sover i eget tält och lagar vår egen medhavda mat. Vi gör kortare vandringar utan all packning. Det blir meditationer, trumresor, frigörande målning och samtal. Tid för reflektion. En upplevelse både inåt och utåt. Resan till Stora Sjöfallet kan man göra med tåg och sista biten från Gällivare med buss eller om man hellre vill ta bilen. Max antal 7 st.
Priset är 5500kr/man exkl resan till Stora Sjöfallet.
Välkommen att boka eller höra av dig om du vill ha mer info.

Läs hela inlägget »

Under denna dagen kommer vi att meditera, måla och dela våra målningar med varandra. Ett utmärkt tillfälle att prova på och upptäcka din kreativitet. Låter det spännande så tveka inte att anmäla dig, det är begränsat med platser till 7 st.
Fika och sallad ingår i priset som är 1100kr och vi håller på mellan kl 10-16. Varmt välkommen till en spännande och givande dag.

Läs hela inlägget »

Detta är en kurs där vi (Hannu Koskinen och jag) jobbar tillsammans. Syftet är utvecklas, växa och komma närmre sig själv. Att kunna se sina mål och i vilken riktning som man ska gå.
Praktiska övningar, samtal och kreativa verktyg är det som vi använder oss av.
Vi håller till i vår praktik i Gisselstad mellan kl 10-16 båda dagarna. Fika och frukt ingår.
Denna kursen omfattar 3 tillfällen och priset är 1850kr/helg.

Nästa kursstart är den 10-11/3 och är endast en helg där det finns möjlighet till påbyggnad om man vill.
Varmt välkomna!

Läs hela inlägget »

Kl 19.00 är det meditation på Skattagårdsvägen 12A i Ullared. Du som vill vara med för första gången, meddela mig så jag vet hur många som kommer. Tel 0707-204877 eller kontakt@yvonneroobol.se Hjärtligt välkommen!

Läs hela inlägget »

Den 24-25 februari 2018 har jag en ny kurs i hundmassage.
Du kommer att få lära dig massera och stretcha din hund.
Vi varvar teori och praktik.
Vi startar kl 10-16 båda dagarna och priset är 850 kr.
Fika ingår

Läs hela inlägget »

Den 27-28 Januari har jag en workshop i Ullared.
Vi börjar kl 10-16 båda dagarna.
Du behöver inga förkunskaper. Vi kommer att meditera, göra olika övningar, måla och samtala.
Det kommer att bli en magisk helg där du kommer att komma i kontakt med hela dig, få kraft och energi till att göra det du önskar dig.
Material, fika och lätt lunch ingår. Priset är 1850 kr för 2 dagar!

Läs hela inlägget »

Frigörande Målning där vi gör olika övningar och mediterar, målar och delar med oss av våra målningar. En dag fylld med kreativitet och tillåtande. En kurs utan krav eller tidigare erfarenhet.
Max 5 deltagare i min praktik i Gisselstad 110. Priset är 850 kr, material, fika och sallad ingår.
Vi träffas mellan kl 10.00 - ca 16.00. Välkommen!

Läs hela inlägget »

Skriv gärna i gästboken

  • Lisa Svensson • 7 maj 2018 16:23:22
    Hej! Jag kan verkligen rekommendera Yvonnes kurs i djurkommunikation. Med stort och varmt hjärta guidar hon dig till att förstå hur just du uppfattar de signaler som djuren sänder ut. Och hur du kan tolka dem. En spännande rolig och lärorik kurs! <3